Klubs

Functionaliteiten

Gebruik de handige ledenmodule met uitgebreide profielgegevens, makkelijk aan te passen door de leden zelf, en dit eerder dan verouderde data via Excel of via WhatsApp groepjes.

Ken een lidmaatschap toe aan je leden, automatiseer de verlenging en in de lidgelden via onze online betaalmodule.

Gebruik de ledenconnecties en prikborden (Club WhatsApp) om interactie te krijgen met andere leden over kennis, vragen of interessante onderwerpen.

De functionaliteit van Competence Based Networking laat de leden toe om hun eigen competenties en expertise te registeren om zodoende te connecteren en de juiste expertise op te zoeken.

Organiseer activiteiten, nodig je leden uit en hou bij wie zijn of haar aanwezigheid bevestigd heeft of niet. Daarboven op de functionaliteit van reminder mailings, wachtlijsten, attendance lijsten en tenslotte ook de afrekening via kosten nota’s of facturatie.

Een overzicht van alle activiteiten of belangrijke club data, makkelijk aan te vullen met bijvoorbeeld de verjaardagen van de leden.

Een online App: club communicatie, activiteiten kalender, directe inschrijving op activiteiten (click & confirm, direct in je kalender), digitale club via ledenconnecties.

Stuur berichten naar je leden en automatiseer herinneringen en bevestigingsmails voor je activiteiten. Maar ook mail marketing naar nieuwe leden en prospects. Communicatie van grotere club verhalen kan altijd via de geïntegreerde Blog.

Maak kosten nota's of facturen op voor je activiteiten of lidmaatschappen en koppel deze meteen met je digitaal boekhoudpakket.

Deel multimedia van je activiteiten met de aanwezige leden en sta hen ook toe hun foto’s op te laden en te publiceren. Apart ook beheer en archief van club en bestuursdocumenten.

Klubs beschikt over een uitgebreide rapportage en transparant beheer van o.a. leden, lidmaatschappen, activiteiten, inschrijvingen en connecties. In het rapportage dashboard kan u een aantal KPI’s instellen die u meteen een beeld geven van de huidige situatie van uw club administratie.

Koppel je gegevens met handige tools als MailChimp, Yuki, Mollie en andere toepassingen en verhoog je efficiëntie!

Ontvang nu je betalingen voor lidmaatschappen en activiteiten online en laat je leden betalen via Bancontact, Ideal of Credit Card.

Laat niet-leden ook inschrijven op je activiteiten via een handig publiek formulier en bepaal zelf de look & feel van deze landingspagina.

Wil je extra informatie opvragen bij inschrijvingen? Wie een voorkeur vis of vlees heeft bijvoorbeeld? Stel een onbeperkt aantal vragen op voor een beter inzicht in de gegevens.

Een bepaalde functie niet gevonden?
Neem contact met ons op
en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek onze case studies